در سرای نوآوری و فناوری های آموزشی برگزار شد:

اختتامیه مسابقه حکمت اسلامی در علوم انسانی

۰۹ آذر ۱۴۰۰ | ۲۱:۰۳ کد : ۶۴۸۳

به گزارش روابط عمومی واحد تهران غرب، آیین اختتامیه مسابقه حکمت اسلامی در علوم انسانی، روز یک شنبه مورخ ۷ آذر ۱۴۰۰ با همکاری باشگاه پژوهشگران جوان، انجمن علمی دانشجویی اقتصاد و انجمن علمی دانشجویی حسابداری در سرای نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب با حضور دکتر حاجی پور، رئیس سرای نوآوری و فناوری های آموزشی، مهری، رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، دکتر نقدی، معاون دانشکده علوم انسانی، دکتر کاغذیان، استاد راهنمای انجمن اقتصاد، دکتر احدیان، استاد راهنمای انجمن حسابداری و دانشجویان برگزار گردید.
براساس این گزارش دکتر حاجی پور به تشریح فعالیتهای سرای نوآوری و فناوری های آموزشی واحد پرداخت و نحوه مشارکت دانشجویان در این فعالیتها را تشریح کرد. در راستای همکاری و هم افزایی میان باشگاه پژوهشگران جوان و سرای نوآوری، پیشنهاد گردید، مسابقه اقتصاددان برتر با همکاری انجمن علمی دانشجویی اقتصاد و سرای نوآوری در هفته پژوهش برگزار گردد.
در پایان، مراسم با اهداء لوح تقدیر و جوایز به برندگان مسابقه حکمت اسلامی در علوم انسانی پایان یافت.
سحرناز نیکخواه رشته اقتصاد بعنوان نفر اول، حسین اسلامی مفید آبادی رشته مدیریت مالی نفر دوم و میلاد مقدم رشته مدیریت بازرگانی نفر سوم لوح تقدیر و جوایز خود را دریافت کردند.