دکتر محمدی در گفت‌وگو با آنا:

کنفرانس بین‌المللی انجمن آموزش زبان و ادبیات انگلیسی برگزار می‌شود

۱۵ آذر ۱۴۰۰ | ۱۳:۵۹ کد : ۶۵۱۹
عضو هیئت‌مدیره انجمن آموزش زبان و ادبیات انگلیسی ایران گفت: هجدهمین کنفرانس بین‌المللی انجمن آموزش زبان و ادبیات انگلیسی ایران (تلسی) به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب و دانشگاه تربیت مدرس برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی واحد تهران غرب به نقل از آنا، مجتبی محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا اظهار کرد: هجدهمین کنفرانس بین‌المللی انجمن آموزش زبان و ادبیات انگلیسی ایران (تلسی)، با حضور ۵ چهره برجسته خارجی از کشورهای استرالیا، ژاپن، انگلیس و یونان در حوزه موضوع اصلی کنفرانس به‌عنوان سخنرانان کلیدی؛ با میزبانی مشترک دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب و دانشگاه تربیت مدرس از روز سه‌شنبه ۱۶ آذرماه با برگزاری کارگاه‌ها برگزار می‌شود. دبیر علمی این همایش دکتر مینو عالمی، دانشیار زبانشناسی کاربردی واحد تهران غرب و عضو هیات مدیره انجمن تلسی، می باشد.

دبیر اجرایی کنفرانس و عضو هیئت‌علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب گفت: این کنفرانس از برنامه‌های هر ساله بزرگ‌ترین انجمن تخصصی رشته آموزش زبان انگلیسی و تنها انجمن تخصصی این رشته در وزارت علوم است که همه ساله با استقبال گسترده استادان، پژوهشگران و دانشجویان حوزه‌های زبان‌شناسی کاربردی برگزار می‌شود.

عضو هیئت‌مدیره انجمن آموزش زبان و ادبیات انگلیسی ایران با تأکید بر اینکه در طی برگزاری ۱۷ دوره گذشته، ۳ واحد دانشگاه آزاد اسلامی، در کنار دانشگاه‌های معتبر کشور، میزبان آن بوده‌اند، افزود: هجدهمین کنفرانس بین‌المللی آموزش زبان و ادبیات انگلیسی ایران (تلسی) برای اولین بار در طول مدت زمان برگزاری، با میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی تهران غرب و دانشگاه تربیت مدرس به‌صورت آنلاین برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اینکه تاکنون بیش از ۵۰۰ شرکت‌کننده برای حضور در کنفرانس ثبت‌نام کرده‌اند، خاطرنشان کرد: بیش از ۴۵۰ مقاله در حوزه‌های آموزش زبان، مطالعات ترجمه و زبان و ادبیات انگلیسی از ایران و دیگر کشورها به دبیرخانه کنفرانس ارسال شد که از بین مقالات ارسالی، بیش از ۱۰۰ مقاله از شرکت‌کنندگان داخلی و خارجی برای سخنرانی پذیرفته شده‌اند. همچنین تمام مقالات کنفرانس در پایگاه استنادی جهان اسلام نمایه می‌شوند.

محمدی در بخش پایانی سخنان خود در خصوص حامیان کنفرانس افزود: هجدهمین کنفرانس بین‌المللی انجمن آموزش زبان و ادبیات انگلیسی ایران از سوی اسپانسرهای معتبر خارجی و داخلی شامل دانشگاه مک کوِری استرالیا، دانشگاه بصره عراق، کانون زبان ایران، سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی وزارت آموزش‌وپرورش، پژوهشگاه مطالعات آموزش‌وپرورش وزارت آموزش‌وپرورش، انجمن ایرانی زبان و ادبیات عرب و آموزشگاه زبان برتر حمایت می‌شود.

هجدهمین کنفرانس بین‌المللی انجمن آموزش زبان و ادبیات انگلیسی ایران (تلسی) از روز سه‌شنبه ۱۶ آذر با برگزاری دو کارگاه تخصصی آغاز و طی سه روز شامل یک روز کارگاه‌ها و دو روز سخنرانی به‌صورت آنلاین اجرا می‌شود.