اختتامیه رویداد ملی استارت آپ ویکند در حوزه حسابداری، حسابرسی و بانکداری برگزار شد

۱۰ دی ۱۴۰۰ | ۲۱:۱۹ کد : ۶۶۵۷

به گزارش روابط عمومی واحد تهران غرب، اختتامیه رویداد ملی استارت آپ ویکند در حوزه حسابداری، حسابرسی و بانکداری با حضور دکتر آقامیری، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر داداندیش، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب، دکتر چگینی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب، دکتر میکائیل وند مدیر مسابقات و رویدادهای دانشجویی باشگاه پژوهشگران جوان سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی، مهندس مهری، رئیس باشگاه پژوهشگران جوان واحد تهران غرب، مهندس حق پناه، عضو کمیته راهبردی آی فینک، تیم های برگزیده در رویداد و اساتید و حامیان مالی و معنوی این رویداد، امروز ۱۰ دی ماه ۱۴۰۰ برگزار شد.

در این رویداد که از ۶ دی ماه آغاز شد تعداد ۶۰ ایده به صورت برخط دریافت شد که در نهایت ۹ تیم به مرحله نهایی راه یافتند. ایران کنتو، حساب چین، تولید محتوای حسابداری به صورت پادکست، پلتفرم اعتبارات آنلاین برای بانک ها، سامانه آنلاین خرید و فروش طلای خام گرمی، بومی سازی نرم افزار کامفار در ایران، طراحی دانشگاه کشوری علوم حسابداری و مالی با پلتفرم متاورس، بیریسک و طرح طراحی سامانه خدمات محصول تیم های راه یافته به مرحله نهایی رویداد هستند.

در آیین اختتامیه این رویداد هر شخص ۷ دقیقه فرصت دفاع از ایده خود را داشت و در نهایت داورها به صورت برخط نتایج رو در سامانه ثبت کردند.

در ادامه این مراسم دکتر آقامیری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر داداندیش رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب، دکتر چگینی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب، مهندس مهری رئیس باشگاه پژوهشگران جوان واحد تهران غرب، مهندس حق پناه عضو کمیته راهبردی آی فینک، دکتر میکائیل وند مدیر مسابقات و رویدادهای دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی به ایراد سخنرانی پرداختند.

این رویداد ملی با حمایت مالی و معنوی بانک دی، شرکت خدمات انفورماتیک فرادیس گستر کیش، سرای نوآوری و فناوری های آموزشی تهران غرب، دانشگاه آزاد واحد تهران جنوب، مرکز نوآوری مالی خدمات انفورماتیک و باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد واحد تهران جنوب برگزار شد.

در پایان از تیم های برنده با اهدای لوح تقدیر و هدایای ویژه تقدیر شد.

اسامی برندگان به شرح ذیل است:

برندگان تیم حساب چین، بی ریسک و طرح طراحی سامانه خدمات محصول