انجمن و کانونهای گردشگری و هتلداری برگزار کرد:

تور آژانس گردی

۱۹ دی ۱۴۰۰ | ۰۷:۵۸ کد : ۶۶۹۲

به گزارش روابط عمومی واحد تهران غرب انجمن علمی دانشجویی گردشگری و هتلداری با همکاری کانون های گردشگری و هتلداری واحد اقدام به برگزاری تور آژانس گردی با هدف آشنایی دانشجویان رشته گردشگری و هتلداری با نحوه کار و خدمات رسانی دفاتر خدمات مسافرتی در تاریخ ۱۲ دی ماه در دفترخدمات مسافرتی شاهسون سیر دانا نمود.

در این بازدید ۳ ساعته مدیرعامل شرکت توضیحاتی در زمینه تجارب خود، نحوه اقدام جهت تاسیس دفتر خدمات مسافرتی، مجوزها و شرایط لازم، نیروهای انسانی مورد نیاز، بایدها و نبایدهای فعالیت در یک دفتر خدمات مسافرتی به دانشجویان ارایه کردند. در ادامه پناهی نیکو از دانشجویان رشته گردشگری و فعالین در حوزه گردشگری و تور به صورت آنلاین، نحوه صدور کامل بلیت الکترونیک، رزرو هتل و ویزا را به دانشجویان توضیح داد.

گفتنی است این تورها با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی و حداکثر با حضور ۱۰ نفر قرار است که به صورت ماهیانه برگزار شود.