براساس گزارش روزنامه فرهیختگان معرفی شد:

دکتر مینو عالمی، برترین زن علمی دانشگاه آزاد اسلامی در گروه آموزشی علوم انسانی و اجتماعی

۰۴ بهمن ۱۴۰۰ | ۰۸:۱۵ کد : ۶۷۳۹

به گزارش روابط عمومی واحد تهران غرب به نقل از روزنامه فرهیختگان، دکتر مینو عالمی، دانشیار آموزش زبان انگلیسی با ۶۷ مقاله با نمایه اسکوپس و ۷۳۷ استناد علمی با این نمایه، یکی از زنان برتر علمی دانشگاه آزاد اسلامی در گروه آموزشی علوم انسانی و اجتماعی معرفی شد.

براساس این گزارش حضور زنان در عرصه‌های مختلف علمی روزگاری با سختی‌ها و موانع زیادی همراه بود. اما گذر زمان و تلاش زنان منجر به کمرنگ شدن موانع این حضور شد. حالا دیگر سال‌هاست که نام زنان به‌عنوان چهره‌های برتر علمی و دانشمندان جهانی به گوش می‌رسد؛ در این میان کم نیستند چهره‌هایی که نامشان به دانشگاه‌های ایران ختم می‌شود. میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن بهانه‌ای شد تا در این شماره روزنامه «فرهیختگان» برترین زنان علمی دانشگاه آزاد اسلامی را در ۷ گروه آموزشی علوم پزشکی، علوم انسانی و اجتماعی، علوم پایه، فنی و مهندسی، کشاورزی و منابع طبیعی، هنر و معماری و دامپزشکی معرفی کنیم که در ادامه با آنها آشنا می‌شوید.