روابط عمومی واحدتهران غرب خبرداد:

آیین رونمایی از سایت و سامانه رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد برگزار شد

۰۱ اسفند ۱۴۰۰ | ۲۳:۱۸ کد : ۶۸۳۰

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد واحد تهران غرب، مراسم رونمایی از سایت و سامانه رویداد ملی گام دوم امروز یکشنبه ۱ اسفند ماه با حضور دکتر طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر دهقانی فیروزآبادی، معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر داداندیش، رئیس دانشگاه آزاد تهران غرب و جمعی از معاونان و مدیران کل سازمان مرکزی در سالن استاد مطهری سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد. روسای واحدها و مراکز دانشگاهی نیز به صورت مجازی در این جلسه حضور داشتند.
گفتنی است دکتر داداندیش، رئیس دانشگاه آزاد واحد تهران غرب، با حکم دکتر دهقانی فیروزآبادی معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان همکاری اصلی این رویداد انتخاب شده است.
در این مراسم دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و دکتر دهقانی فیروزآبادی معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی به ایراد سخنرانی پرداختند.
در پایان این مراسم از سایت رویداد ملی گام دوم به نشانی azadtech.iau.ir رونمایی شد.