به میزبانی واحد تهران غرب برگزار شد:

دومین روایداد ملی کرسی های آزاداندیشی در محور سیاسی و راهیابی تیم آرمان واحد علوم پزشکی به مرحله کشوری

۱۴ اسفند ۱۴۰۰ | ۲۲:۰۸ کد : ۶۸۶۱

به گزارش روابط عمومی واحد تهران غرب در ادامه برگزاری کرسی های آزاداندیشی استان تهران به میزبانی واحد تهران غرب در محور سیاسی روز شنبه ۱۴ اسفند ماه ۱۴۰۰، تیم موافق پیوند ۳۴ از واحد تهران جنوب و تیم منتقد آرمان از واحد علوم پزشکی تهران در موضوع حل مشکلات معیشت مردم وابسته به برجام و مذاکرات هسته ای با یکدیگر به نقد و تبادل نظر پرداختند. در پایان این کرسی، هیات سه نفره داوران به تیم آرمان از واحد علوم پزشکی و راهیابی اعضای این تیم به مرحله کشوری در این رویداد ملی رقابت تیم های دانشجویی، رای دادند.

گفتنی است این رقابت ها با حضور تعداد ۷۶ تیم دانشجویی از واحدهای تهران غرب، تهران جنوب، یادگار، شهر قدس، علوم پزشکی تهران و سما تهران در محورهای اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و اقتصادی دانشکده هنر و معماری مجتمع پیامبر اعظم (ص) واحد تهران غرب در حال برگزاری می باشد.