قابل توجه اساتید و دانشجویان گرامی

۰۶ شهریور ۱۳۹۵ | ۱۵:۱۰ کد : ۷۱
.
قابل توجه اساتید و دانشجویان گرامی

ضمن عرض تبریک به مناسبت تاسیس "دانشکده مدیریت " و  "دانشکده هنر و معماری  "در دانشگاه آزاد اسلامی  واحد تهران غرب در سال تحصیلی 96-95  به اطلاع می رساند :

1. کلیه رشته های مدیریت به دانشکده مدیریت
  2. کلیه رشته های برق و کامپیوتر به دانشکده  فنی
  3. کلیه رشته های هنر و معماری به دانشکده هنر و معماری

انتقال می یابد .

شایان ذکر است در سال تحصیلی جدید تعداد دانشکده های واحد از 2 دانشکده مصوب  به 4 دانشکده علوم انسانی ، فنی و مهندسی ، مدیریت ، هنر و معماری  افزایش یافته است.

این تغییرات درراستای ارتقای آموزشی و پژوهشی واحد تهران غرب می باشد .

امیداست در آینده شاهد ارتقا واحد از مرتبه بزرگ به بسیار بزرگ و جامع باشیم .لذا همکاری ، مشارکت و بردباری اساتید ، دانشجویان و کارمندان عزیز موجب امتنان می باشد .

هیات رییسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب

محل استقرار دانشکده ها در سال تحصیلی 96-95 به شرح ذیل می باشد :

دانشکده علوم انسانی :

آدرس : شهرک قدس – میدان صنعت – بلوار فرحزادی – بلوار دادمان – ایستگاه سپهر – خ درختی – خ شهید ثقفی- پلاک 63 تلفن  92-22350091 و 22350702

دانشکده مدیریت :

آدرس :بزرگراه همت – خ سردارجنگل – خ مخبری – ایرانزمین شمالی – بن بست گاز – پلاک 2 تلفن 44439185

دانشکده فنی و مهندسی :

ادرس : بزرگراه اشرفی اصفهانی – نرسیده به پل همت – انتهای خ شهید حسن آذری – جنب شهرک هما

تلفن 44220857

دانشکده هنر و معماری  :

آدرس :بلوار اشرفی اصفهانی – نرسیده به پل همت – خ پارک – شهرک هما – مجتمع آیین زندگی