برگزاری انتخابات مجمع عمومی «انجمن‎ علمی مهندسی عمران» در واحد

۱۱ آبان ۱۳۹۵ | ۱۷:۲۰ کد : ۹۰۴
.
برگزاری انتخابات مجمع عمومی «انجمن‎ علمی مهندسی عمران» در واحد

انتخابات مجمع عمومی انجمن علمی مهندسی عمران درواحد با هماهنگی  حوزه معاونت پژوهش و فناوری  با حضور محمد قاضی مدیرگروه مهندسی عمران ، عادل مظلومی نماینده حوزه معاونت پژوهش و فناوری ،شیما محمدزاده دوگاهه مدیرگروه مهندسی صنایع ، علیرضا مرشدی دبیر برگزاری و اجرایی انتخابات انجمن ، ، فرهنگ فرحبد استاد راهنمای انجمن علمی رشته مهندسی عمران و تعدادی از اعضای هیات علمی گروه مهندسی عمران و جمع کثیری از دانشجویان   این رشته در محل سالن  اجتماعات شهید موسوی دانشکده فنی و مهندسی واحد برگزارشد.

در این جلسه پس از شمارش رای های جمع آوری شده از بین 9 کاندیدای عضو اصلی و علی البدل در نهایت شهریار پورابراهیم،عباس پیری ،غزاله توکلی،امیر حاجی آقاپور و سارا درویشی به عنوان  5 عضو اصلی و حمیدرضا حاجی آقامیر، امیرعلی خانجانی  و حسن رضایی به عنوان 3 عضو علی

البدل  انتخاب شدند.بر اساس رای‌گیری جداگانه درباره تعیین بازرسان انجمن نیز احسان میرمحمدی به عنوان بازرس اصلی و علی مقصودی دماوندی به عنوان بازرس علی‌البدل این انجمن تعیین شدند .احکام هریک از اعضای اصلی و علی البدل و بازرسان متعاقباً پس از تایید معاون پژوهش و فناوری واحد از سوی ایشان ابلاغ خواهد شد .

لوگوی انجمن علمی مهندسی عمران نیز از سوی کسری علیزاده، دانشجوی این رشته طراحی و در مراسم انتخابات رونمایی شد