خبر

برگزاری دومین جلسه ستاد اقامه نماز و پنجمین جلسه شورای فرهنگی و اجتماعی در واحد

۱۹ آبان ۱۳۹۵ | ۱۳:۴۷ کد : ۹۴۹

دومین جلسه ستاد اقامه نماز و پنجمین جلسه شورای فرهنگی و اجتماعی واحد در سال 95 با هماهنگی معاونت دانشجویی فرهنگی و دفتر فرهنگ اسلامی با حضور پروین داداندیش رییس واحد ، منوچهر امیرفیروزکوهی معاون دانشجویی فرهنگی  ،پروین غضنفری رییس دفتر فرهنگ اسلامی و اعضای مرتبط دردفتر معاونت دانشجویی  فرهنگی   واقع درساختمان اداری قلهک برگزار شد .

در جلسه ستاد اقامه نماز  که  ابتدا برگزار شد  درباره  برنامه های تدوین شده  ماه های آبان و آذر 95  این ستاد بحث و  تبادل نظر به عمل آمد. رضا شهسوار نماینده اعضای هیات علمی در ستاد اقامه نماز  ، مهمان کاظمی و داود نوروزی از کارشناسان دفتر فرهنگ اسلامی واحد در این جلسه حضور داشتند .

در ادامه جلسه شورای فرهنگی و اجتماعی واحد   تشکیل شد . در این جلسه  درباره درخواست های کانونهای دانشجویی فرهنگی  ،برگزاری نمایشگاه در دانشکده ها ، برنامه های تشکل ها ،نحوه پرداخت حق الزحمه استادانی که با دفترفرهنگ اسلامی همکاری دارند،اجرای برنامه ها و طرح های رسیده، وطرح پیشنهادی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه بحث و بررسی و تصمیم گیری شد.

ابراهیم صادقی گلرودباری مسئول بسیج اساتید واحد ، عالیه نوری نماینده اعضای هیات علمی در شورای فرهنگی و نمایندگان  بسیج دانشجویی و انجمن اسلامی واحد  از اعضای شرکت کننده در این جلسه  بودند.