رشته محل های جدید پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی(بدون آزمون)دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب

۱۸ تیر ۱۳۹۸ | ۱۶:۵۹ کد : ۳۶۰۳

پذیرش داوطلب در این رشته ها صرفا بر اساس سوابق تحصیلی(بدون آزمون) می باشد و شروع به تحصیل آنها از نیمسال اول 99-98 (مهر ماه 98) صورت می پذیرد.

داوطلبان می توانند با مراجعه به  پایگاه اینترنتی مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی  به نشانی زیر نسبت به ثبت نام اقدام نمایند:  http://www.azmoon.org

کلیه داوطلبانی که در رشته شهر دیگری ثبت نام نموده اند می توانند با ورود به سایت مذکور نسبت به ویرایش رشته شهر خود اقدام نمایند

توجه مهم:

! رشته محل های قدیم در دفترچه ی راهنمای ثبت نام دوره کارشناسی پیوسته که درسایت مرکز آزمون می باشد، قابل رویت می باشد.

!! رشته محل های جدید درصفحه ثبت نام پایین صفحه بصورت زرد رنگ درج گردیده است. پس از دانلود فایل به روز رسانی 98/5/27 می توانید کد رشته  محل های جدید واحدتهران غرب را مشاهده و انتخاب نمایید.

داوطلبان محترم می توانند جهت دانلود دفترچه راهنمای ثبت نام و دانلود فایل رشته محل  های جدید کارشناسی بر اساس سوابق تحصیلی (بدون آزمون) به لینک زیر مراجعه نمایند.

داوطلبان می توانند با مراجعه به دانشکده ها و مدیران آموزش جهت ثبت نام احراز هویت اقدام نمایند.

لینک دانلود فایل

کلید واژه ها: بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی