هشتمین مراسم تجلیل از پیشکسوتان پارک فناوری پردیس

۰۷ تیر ۱۳۹۹ | ۱۲:۲۵ کد : ۴۷۱۶

در جریان هشتمین مراسم تجلیل از پیشکسوتان پارک فناوری پردیس از ۴ فناور برترِ شرکت‌های عضو پارک فناوری پردیس تجلیل شد. «وحید حاجی پور»، «مینا سعیدی حیدری»، «سعید آزادی» و «حسن مختاریان» فناورانی بودند که به عنوان فناور برتر پارک شناخته شده و از آنها تقدیر شد.
به گزارش روابط عمومی واحد، «دکتر وحید حاجی‌پور» عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب و مدیر مرکز مطالعات و تحقیقات شرکت فناوری اطلاعات و ارتباطات پاسارگاد آریان (فناپ) با تاثیرگذاری در تولید و توسعه ۴ محصول دانشی به عنوان فناور برگزیده معرفی شد. گفتنی است، «سوابق برجسته تحصیلی و آموزشی»، «مقالات و کتب تألیفی»، «تجربه کاری برجسته و مهم در حوزه فناوری و نوآوری»، «نقش فرد در تولید و توسعه خدمات یا محصولات شرکت (مهم‌ترین معیار)»، «افتخارات و جوایز علمی و تخصصی داخلی و بین‌المللی»، «عضویت در مجامع، انجمن‌ها و تشکل‌ها و بنیادهای علمی و تخصصی داخلی و بین‌المللی» معیارهایی بودند که برای معرفی متخصصان برگزیده، توسط اداره کل ترویج و توسعه خوشه‌های نوآوری پارک فناوری پردیس، مد نظر قرار بود.

کلید واژه ها: واحد تهران غرب پارک فناوری متخصصان برگزیده برتر