آزمون سراسری دکتری تخصصی ۹۹ با رعایت پروتکلهای بهداشتی در واحد تهران غرب درحال برگزاری می باشد

۰۹ مرداد ۱۳۹۹ | ۰۹:۳۸ کد : ۴۸۴۵

‌‌‌‌‌‌‌به گزارش روابط عمومی واحد تهران غرب، آزمون سراسری دکتری تخصصی ۹۹ در حوزه امتحانی واحد تهران غرب در حال برگزاری می باشد.

آزمون سراسری دکتری تخصصی از ساعت ۸:۳۰ با حضور ۱۲۰۰ داوطلب رشته های روانشناسی و مدیریت بازرگانی در دو حوزه مجتمع پیامبراعظم (ص) و دانشکده فنی و مهندسی آغاز و تا ساعت ۱۱:۳۰ ادامه خواهد داشت.

گفتنی است این آزمون با رعایت کلیه ی پروتکل های بهداشتی اعم از ضدعفونی کلیه محل ها، استفاده از ماسک توسط کلیه عوامل اجرایی، استفاده از پادرهای ضدعفونی در بدو ورود به ساختمانها، تهویه ی هوای محل های برگزاری آزمون، تب سنجی کلیه عوامل اجرایی و داوطلبان، تخصیص فضای مجزا جهت قرنطینه افراد مشکوک از سایر داوطلبین، قرار دادن مواد ضدعفونی جهت استفاده داوطلبان در محل های برگزاری آزمون و… در حوزه امتحانی واحد تهران غرب برگزار می شود.

‌‌‌‌‌

کلید واژه ها: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب آزمون سراسری دکتری تخصصی داوطلب