اختتامیه مسابقه کتابخوانی بندی از بندگی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب برگزار شد

۰۶ خرداد ۱۳۹۹ | ۱۷:۳۶ کد : ۴۵۷۵

به گزارش روابط عمومی واحد، همزمان با ماه مبارک رمضان و به منظور بهره گیری هرچه بیشتر از برکات ماه مبارک مسابقه کتابخوانی بندی از بندگی با انتخاب دو کتاب مناسب ایام این ماه پر خیر و برکت (کتاب رمضان با قرآن، زندگی مهدوی در سایه دعای عهد) به طور همزمان در چهار هفته بین استادان، کارکنان و دانشجویان برگزار گردید.

این مسابقه به همت معاونت فرهنگی – دانشجویی و همکاری دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری به صورت مجازی برگزار و هر هفته هدایایی به برندگان مسابقه (دانشجویان، کارکنان و استادان) اهداء گردید.

یادآور میگردد در این اختتامیه خانم دکتر داداندیش رئیس واحد، دکترپیشگر معاون فرهنگی- دانشجویی، جمعی از اساتید، کارکنان، دانشجویان حضور داشتند.

کلید واژه ها: اختتامیه مسابقه نماینده مقام معظم رهبری داداندیش کتابخوانی