راهنمای ثبت نام دوره (ترم) تابستان ۹۹-۹۸ دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب

۲۵ تیر ۱۳۹۹ | ۱۳:۰۴ کد : ۴۸۱۶

با توجه به اینکه این فایل به روزرسانی می شود، لازم است، متقاضیان ثبت نام در دوره (ترم) تابستان مرتب به این راهنما مراجعه نمایند.

دانشجوی گرامی

ضمن آرزوی سلامتی برای شما و خانواده محترم، به اطلاع می رساند، دوره (ترم تابستان) دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب بصورت مجازی برگزار خواهد شد. به منظور رفاه حال دانشجویان و جلوگیری از مراجعه حضوری به دانشگاه، کلیه مراحل ثبت نام و انتخاب واحد دوره(ترم) تابستان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب بصورت غیرحضوری انجام خواهد شد. لذا ضروری است کلیه متقاضیان اعم از دانشجویان واحد تهران غرب و دانشجویان سایر واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی، بر اساس جدول زمان بندی ثبت نام و فایل راهنمای زیر، جهت ثبت نام اقدام نمایند.

*راهنمای ویژه دانشجویان واحد تهران غرب*

1-از مراجعه حضوری به واحد خودداری کنید.

2-جدول زمانبندی ثبت نام دوره(ترم) تابستان را با دقت مطالعه کنید.

جهت مشاهده زمانبندی ثبت نام اینجا کلیک کنید.

3- جهت مشاهده لیست دروس ارائه شده بر اساس راهنمای تصویری زیر اقدام کنید.

راهنمای تصویری مشاهده دروس ارائه شده

4-در تاریخ و ساعت مشخص به پورتال شخصی خود وارد شود.

جهت ورود به سامانه آموزش و پورتال شخصی اینجا کلیک کنید.

5-جهت انتخاب واحد می بایست بدهی ترم گذشته  تسویه و نصف شهریه ثابت دوره (ترم) تابستان پرداخت گردد.

6-درصورت بروز مشکلات آموزشی یا مالی با پشتیبان های آموزشی یا مالی دانشکده مربوطه و در نهایت با پشتیبان های آموزشی یا مالی ستادی که شماره های آن در انتهای همین فایل راهنما، آمده است تماس بگیرید.

7-درصورتیکه به هر دلیل نتوانستید با پشتیبان های آموزشی یا مالی تماس بگیرید، درخواست خود را در فرم زیر ثبت و منتظر پاسخ دانشکده مربوطه باشید.( درج ایمیل  در فرم ثبت درخواست جهت دریافت پاسخ ضروری می باشد.)

فرم ثبت درخواست

8-چنانچه متقاضی میهمانی به سایر واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی می باشید، می بایست درخواست خود را در فرم زیر ثبت کنید و منتظر پاسخ دانشکده مربوطه باشید. ( درج ایمیل  در فرم ثبت درخواست جهت دریافت پاسخ ضروری می باشد.)

فرم  ثبت درخواست میهمانی از واحد تهران غرب به سایر واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی

*راهنمای ویژه متقاضیان میهمانی از سایر واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی به واحد تهران غرب*

1-از مراجعه حضوری به واحد خودداری کنید.

2-جهت مشاهده لیست دروس ارائه شده بر اساس راهنمای تصویری زیر اقدام کنید.

راهنمای تصویری مشاهده دروس ارائه شده

2-مجوز لازم جهت میهمانی به واحد تهران غرب و لیست دروس درخواستی خود را از واحد دانشگاه آزاد خود دریافت کنید.

3-درخواست میهمانی خود را در سامانه ثبت درخواست، درج و لیست دروس خود را در همانجا آپلود کنید و منتظر پاسخ دانشکده مورد نظر باشید.( درج ایمیل  در فرم ثبت درخواست جهت دریافت پاسخ ضروری می باشد.)

فرم ثبت درخواست میهمانی به دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب

4-درصورت بروز مشکلات آموزشی یا مالی با پشتیبان های آموزشی یا مالی دانشکده مربوطه و در نهایت با پشتیبان های آموزشی یا مالی ستادی که شماره های آن در انتهای همین فایل راهنما، آمده است تماس بگیرید.

5-درصورتیکه به هر دلیل نتوانستید با پشتیبان های آموزشی یا مالی تماس بگیرید، درخواست خود را در فرم زیر ثبت و منتظر پاسخ دانشکده مربوطه باشید.( درج ایمیل  در فرم ثبت درخواست جهت دریافت پاسخ ضروری می باشد.)

فرم ثبت درخواست

**شماره های تماس پشتیبانان آموزشی دانشکده ها از ساعت 8 صبح تا ساعت 20**