ثبت نام ترم تابستان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب به شکل مجازی

۲۶ تیر ۱۳۹۹ | ۱۰:۰۱ کد : ۴۸۱۷

به گزارش روابط عمومی واحد، ثبت نام دانشجو در دوره (ترم) تابستان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب از ۹۹/۴/۲۸، به مدت ۶ روز انجام خواهد شد.

گفتنی است دوره تابستان سال تحصیلی ۹۹-۹۸ در واحد تهران غرب بصورت مجازی برگزار خواهد شد.

دانشجویان واحد تهران غرب و سایر واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی می توانند با مراجعه به سامانه آموزش http://edu.wtiau.ac.ir/loginb.aspx بر اساس راهنمای زیر لیست دروس ارائه شده توسط این واحد دانشگاهی را مشاهده نمایید.

راهنمای تصویری دروس ارائه شده دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب

به منظور تسهیل ثبت نام دانشجویان واحد تهران غرب و دانشجویان سایر واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی، فایلی جهت راهنمایی تهیه و در سایت واحد قرار گرفته است. گفتنی است این فایل راهنما روزانه به روزرسانی خواهد شد لذا لازم است متقاضیان مرتب به این فایل مراجعه نمایند.

لینک راهنمای ثبت نام دوره (ترم) تابستان ۹۹-۹۸ دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب

کلید واژه ها: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب ترم تابستان دانشگاه آزاداسلامی مجازی