اطلاعیه وام بلند مدت وزارت علوم

۲۴ آبان ۱۳۹۹ | ۱۳:۰۵ کد : ۵۳۱۲

قابل توجه دانشجویان محترم متقاضی وام بلند مدت وزارت علوم

بدین وسیله به اطلاع دانشجویان محترم متقاضی وام بلندمدت وزارت علوم (مرتبه اول و مرتبه دوم به بعد) می رساند؛ از ترم جاری روال پرداخت وام مذکور تغییر پیدا کرده و صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم خود رأسا اقدام به پرداخت وام مذکور می نماید. لازم به توضیح است دانشجویانی که قبلاً به بانک قرض الحسنه مهر ایران معرفی شده اند، می توانند به همان روال سابق نسبت به ثبت درخواست خود از طریق سامانه پورتال دانشجویی وزارت علوم ( bp.swf.ir ) اقدام و از طریق بانک مذکور وام را دریافت نمایند و دانشجویانی که برای مرتبه اول قصد استفاده از وام مذکور را دارند می بایست در مرحله اول، ابتدا از طریق سامانه پورتال دانشجویی صندوق رفاه وزارت علوم ( bp.swf.ir ) نسبت به ثبت مشخصات دانشجویی خود اقدام و پس از تأیید صندوق رفاه واحد، در مرحله دوم، مجدداً از طریق همان سامانه نسبت به ثبت درخواست وام خود اقدام و سریعاً بهمراه ضامن خود به یکی از دفترخانه های اسناد رسمی مراجعه و مطابق نمونه، سند تعهدمحضری تنظیم و نسبت به تحویل اصل سندتعهدمحضری، تصاویر شناسنامه و کارت ملی دانشجو و ضامن، گواهی کسرازحقوق ضامن، تصویر آخرین حکم استخدامی ضامن و کارت دانشجویی و فرم های وام وزارت علوم (مرتبه اول) به همراه یک حلقه CD حاوی اسکن تصاویر مدارک فوق(حداکثر حجم ۱۹۰ کیلوبایت) حداکثر تا تاریخ ۱۰/‏۰۹/‏۹۹‬ و فقط در روزهای زوج به صندوق رفاه دانشجویی واحد تهران غرب واقع در مجتمع پیامبر اعظم (ص) به آدرس: میدان صنعت – ابتدای بلوار فرحزادی – ابتدای خ سیمای ایران مراجعه، تا اقدامات بعدی صورت پذیرد.

بدیهی است عدم مراجعه تا تاریخ مذکور به منزله انصراف از دریافت وام تلقی خواهد شد و با توجه به محدودیت زمان و بودجه به درخواست دانشجویانی که سریع تر مدارک خود را تحویل صندوق رفاه نمایند زودتر ترتیب اثر داده خواهد شد.

توجه:

۱- مبالغ وام به حساب شهریه دانشجو واریز می گردد و بصورت پرداخت نقدی نمی باشد.

۲- مبلغ و دفعات مجاز دریافت وام بشرح ذیل می باشد:

مقطع

سنوات مجاز

دفعات مجاز

حداکثر مبلغ وام (برای هر ترم)

کارشناسی

تا ترم ۸

۸ مرتبه

۱۰/۰۰۰/۰۰۰ ریال

کارشناسی ناپیوسته

تا ترم ۴

۴ مرتبه

۱۰/۰۰۰/۰۰۰ ریال

کارشناسی ارشد

تا ترم ۴

۴ مرتبه

۲۰/۰۰۰/۰۰۰ ریال

دکتری تخصصی

تا ترم ۸

۸ مرتبه

۵۰/۰۰۰/۰۰۰ ریال

۳- دانشجویانی که قبلاً مدارک تحویل داده اند (مرتبه دوم ببعد) می توانند از طریق زیر نسبت به ثبت درخواست وام اقدام نمایند:

مراجعه به سایت bp.swf.ir ( پورتال دانشجویی - درخواست وام ) نسبت به ثبت درخواست وام اقدام نمایند.

وام وزارت علوم-مرتبه اول

فرم سندتعهدنامه دانشجویی جدید