اطلاعیه مهم: ثبت نام در مقطع کارشناسی ارشد بر اساس سوابق تحصیلی

۲۳ آذر ۱۳۹۹ | ۱۱:۴۲ کد : ۵۴۰۹

پیرو مصوبه ستاد ملی مدیریت و مقابله با کرونا در خصوص پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی جهت مقطع کارشناسی ارشد نیمسال دوم ۱۴۰۰-۱۳۹۹، پذیرش دانشجو در رشته-محل های ذکر شده برای واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران مطابق روش زیر صورت خواهد پذیرفت:

۱. داوطلبان علاقمند به انتخاب رشته از روز سه شنبه مورخ ۲۵ آذر ماه به سایت سازمان سنجش به آدرس www.sanjesh.org مراجعه نموده و نسبت به ثبت نام و انتخاب رشته مدنظر اقدام نمایند.

۲. مهلت ثبت نام تا روز یکشنبه مورخ ۳۰ آذر ماه بوده و لازم است داوطلبان ضمن مطالعه دفترچه راهنمای مربوطه در سایت مذکور در مهلت تعیین شده انتخاب خود را انجام دهند.

۳. با توجه به اینکه این فرصت با توجه به شرایط کرونا فقط برای یکبار در طول سال های اخیر برای داوطلبان و علاقمندان فراهم شده است و در سال های بعد تکرار نخواهد شد پیشنهاد می شود حداکثر بهره برداری داوطلبان از این فرصت بعمل آید تا در رشته مورد علاقه خود ادامه تحصیل دهند.

لیست رشته محل های دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب

کلید واژه ها: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی سامانه مجازی داوطلبان سازمان سنجش