واحد تهران غرب به مرحله نهایی اولین رویداد ملی رقابت کرسی‌های آزاد اندیشی دانشگاه آزاد اسلامی راه یافت

۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۴:۵۱ کد : ۵۸۲۵

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب، تیم آوای عدالت واحد تهران غرب به مرحله نهایی کشوری اولین رویداد ملی رقابت تیم های دانشجویی در کرسی‌های آزاد اندیشی دانشگاه آزاد اسلامی راه یافت.

بر اساس این گزارش، تیم دانشجویی این واحد دانشگاهی که با محوریت موضوعات اجتماعی در این رویداد ملی شرکت کرد، توانست در مرحله نیمه نهایی با موضوع " اشتغال زنان، در جامعه اثر منفی بر ازدواج و ثبات زندگی دارد" به عنوان تیم منتقد، در رقابت با واحد چالوس به مرحله نهایی راه پیدا کند.

این گزارش حاکیست محمدرضا رباعی، شیما اوجاقی مهماندوست، امیررضا راکعی اصفهانی و ندا دادخواه ترکداری بعنوان اعضای تیم آوای عدالت دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب، به سرپرستی محمدرضا رباعی در این دوره از رقابت ها حضور دارند.

کلید واژه ها: واحد واحد تهران واحد تهران غرب تیم آزاد دانشگاه آزاد آزاد اسلامی گزارش غرب تهران غرب کرسی آزاد اندیشی کرسی آزاد اندیشی