استاد گروه گردشگری و هتلداری واحد تهران غرب برگزار کرد:

کرسی تخصصی راهبردهای رفع موانع توسعه گردشگری سلامت

۰۸ تیر ۱۴۰۰ | ۰۸:۲۶ کد : ۵۹۲۳

به گزارش روابط عمومی واحد تهران غرب، کرسی تخصصی "راهبردهای رفع موانع توسعه گردشگری سلامت" به همت گروه گردشگری و هتلداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب در روز دوشنبه ۷ تیر ۱۴۰۰ بصورت مجازی برگزار شد.
براساس این گزارش؛ در این نشست علمی تخصصی، نخست از سوی دکتر مهنا نیک بین، عضو هیات علمی گروه گردشگری و هتلداری این واحد دانشگاهی، بعنوان مدیر جلسه، طرح موضوع انجام شد و پس از آن دکتر ابتهال زندی، عضو هیات علمی گروه

گردشگری و هتلداری مطالبی را پیرامون این کرسی تخصصی ارائه نمود.

این گزارش حاکیست، در ادامه این نشست، دکتر دیاکو عباسی مدرس دانشگاه علامه طباطبایی و فعال حوزه گردشگری سلامت نیز ضمن اشاره به نکاتی پیرامون بحث جلسه، به نقد مباحث مطرح شده پرداخت که توسط دکترزندی به آنها پاسخ داده شد.

گفتنی است در این جلسه درخصوص چشم انداز گردشگری سلامت براساس سند تا سال ۱۴۰۴، زنجیره ارزش گردشگری سلامت، عوامل تاثیر گذار در موفقیت گردشگری سلامت، گردشگری سلامت در ایران، چالش ها و مشکلات توسعه این نوع از گردشگری در ایران، خدمات گردشگری سلامت در سایر کشورها و استراتژی های مهم در گردشگری سلامت جهت رقابت در بازارهای بین المللی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

کلید واژه ها: گردشگری گردشگری سلامت سلامت واحد تهران غرب