اطلاعیه عدم مراجعه حضوری دانشجویان به ساختمانهای واحد و پاسخگویی تلفنی به درخواستها

۱۵ تیر ۱۴۰۰ | ۱۱:۴۴ کد : ۵۹۴۰

(‌‌‌شماره های تماس مرتباً به روز رسانی می شود)

به اطلاع کلیه دانشجویان گرامی می رساند:

با توجه به شروع موج جدید بیماری کرونا، به منظور حفظ سلامتی کارکنان و اساتید، از پذیرش دانشجو به صورت حضوری در دانشکده ها و ساختمان اداری (ستادی) جلوگیری بعمل خواهد آمد. در همین راستا به منظور حفظ حقوق و رفاه حال دانشجویان و برطرف نمودن مشکلات ایشان، همکاران ما در دانشکده ها و ستاد در ساعات اداری پاسخگوی تلفنی می باشند.
لذا از شما دانشجویان عزیز و خانواده های گرامیتان خواهشمندیم از تردد غیر ضروری در سطح شهر خودداری کرده و در مواقع ضروری با شماره های ذیل تماس حاصل نمایید و از تماسهای غیرضروری نیز خودداری فرمایید.

شماره های ساختمان ستادی

شماره های دانشکده ها

جهت ثبت مشکلات ایجاد شده در امتحانات و ارتباط با پشتیبانان امتحانات به اطلاعیه دستورالعمل امتحانات غیرحضوری نیمسال دوم ۱۴۰۰-۱۳۹۹ دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب (ویژه دانشجویان) مراجعه کنید.

جهت اطلاع از اطلاعیه دستورالعمل امتحانات غیرحضوری نیمسال دوم ۱۴۰۰-۱۳۹۹ دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب (ویژه دانشجویان) اینجا کلیک کنید.