به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی و نهاد رهبری واحد تهران غرب برگزار شد:

مراسم تعزیه خوانی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب

۰۳ شهریور ۱۴۰۰ | ۲۲:۲۴ کد : ۶۰۷۰
همزمان با هفتمین روز شهادت سید و سالار شهیدان آقا امام حسین (ع)، مراسم فرهنگی – مذهبی تعزیه خوانی در مجتمع پیامبر اعظم (ص) دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب برگزارشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب، همزمان با هفتمین روز شهادت سید و سالار شهیدان آقا اباعبدالله الحسین (ع)، با همراهی و مشارکت نهاد مقام معظم رهبری و معاونت فرهنگی دانشجویی، مراسم فرهنگی – مذهبی تعزیه خوانی، راس ساعت ۱۱ صبح روز چهارشنبه مورخ ۰۳/‏۰۶/‏۱۴۰۰‬ با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی با حضور دانشجویان و جمعی از اساتید، مدیران و کارکنان برگزار گردید.
در پایان این مراسم نماز جماعت در محوطه دانشگاه به امامت حجت الاسلام والمسلمین قوامی خطیب مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری واحد دانشگاه تهران غرب در محوطه دانشگاه اقامه شد.

کلید واژه ها: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب تعزیه امام حسین نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری