اعلام فعالیت های غیر حضوری باشگاه پژوهشگران واحد در دوران کرونا

۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۰۹:۲۷ کد : ۴۵۶۱ اخبار

به گزارش روابط عمومی واحد، با حمایت خانم دکتر داداندیش رئیس واحد،  به منظور ادامه فعالیت باشگاه پژوهشگران و انجمن های علمی درایام شیوع کرونا  و همچنین ایجاد شور و نشاط دانشجویان، برنامه های  زیر توسط باشگاه پژوهشگران واحد در دستور کار قرار گرفت و  برنامه های دیگر  در روزهای آینده اعلام  خواهد شد

- در راستای مسئولیت اجتماعی  و  دریافت ایده در خصوص مبارزه با شیوع کرونا و ایجاد شور و نشاط در دانشجویان و کمک به پویش در خانه بودن  و قرنطینه خانگی، دو  عنوان  مسابقه ملی  برای دانشجویان و دانش آموزان برگزار خواهد شد. شروع مسابقات و دریافت ایده ها  از خرداد خواهد بود، این مسابقات به زودی اطلاع رسانی خواهد شد.

-برگزاری دوره های سینرژی به همت انجمن علمی مهندسی صنایع و برنامه ریزی آقای  دکتر حاجی پور و حمایت باشگاه پژوهشگران.

-فراخوان عضویت غیر حضوری دانشجویان  به منظور بهره مندی رایگان از تسهیلات  مختلف باشگاه که تاکنون با استقبال دانشجویان روبرو شده است. در این خصوص دانشجویان با مراجعه به لینک   http://wtiau.ac.ir/fa/news/4475/ نسبت به ثبت نام در باشگاه اقدام فرمایند.

- فراخوان عضویت در تیم  تخصصی بتن  جهت شرکت در مسابقات ملی و بین المللی، (متقاضیان می توانند با مراجعه به لینک   http://wtiau.ac.ir/fa/news/4524/  از شرایط عضویت مطلع گردند)

-فراخوان جهت کاندیداتوری چهار انجمن تازه تاسیس حسابداری، روانشناسی، ارتباطات و رسانه و هتل داری و گردشگری، انتخابات این انجمن با اطلاع رسانی قبلی در خرداد با کمک گروه های تخصصی و مدیر پژوهشی  دانشکده، صورت خواهد پذیرفت. انجمن های مزبور پس از دریافت احکام رسمی فعالیت های علمی خود را آغاز خواهند کرد.

-حمایت باشگاه پژوهشگران در برگزاری جشنواره خوراک به صورت مجازی

-تیم تخصصی رباتیک تشکیل گردید. این تیم با حمایت باشگاه و سرپرستی  آقای دکتر بابایی با دریافت حمایت های لازم، در فرآینده آماده سازی جهت شرکت در مسابقات ملی به منظور کسب افتخار برای واحد تهران غرب می باشد.

برنامه های آتی باشگاه که به زودی اطلاع رسانی خواهد شد به شرح ذیل می باشد

-با توجه به کسب  حداکثر سه سهمیه پژوهشگر برتر واحد، به زودی طی فراخوانی با اعلام شرایط از خرداد ماه ، باشگاه ثبت نام دانشجویان جهت رویداد انتخاب پژوهشگر برتر را ابلاغ خواهد کرد. دانشجویان پس از تکمیل مدارک و شرکت در دوره های تخصصی و جلسات هم اندیشی در این رقابت شرکت خواهند کرد، در پایان از 3 نفر منتخب در واحد با جوایز  نقدی و اعطا لوح و تندیس در هفته پژوهش تقدیر خواهد شد و جهت رقایت در استانی و کشوری معرفی خواهند شد.

- ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﻧﺎﻣﮕﺬﺍﺭﯼ ﺳﺎﻝ ۹۹ ﺍﺯ ﺳﻮﯼ ﻣﻘﺎﻡ ﻣﻌﻈﻢ ﺭﻫﺒﺮﯼ ﺑﻪ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﺳﺎﻝ ﺟﻬﺶ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﻭ ﺁﻏﺎﺯ ﺑﺤﺮﺍﻥ ﺟﻬﺎﻧﯽ ﻭﯾﺮﻭﺱ ﮐﺮﻭﻧﺎ ، ﺑﺎﺷﮕﺎﻩ ﭘﮋﻭﻫﺸﮕﺮﺍﻥ ﺟﻮﺍﻥ ﻭ ﻧﺨﺒﮕﺎﻥ ﺩﺭ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ ﺁﺯﺍﺩ ﺍﺳﻼﻣﯽ، ﺑﻪ ﻣﻨﻈﻮﺭ ﺷﻨﺎﺳﺎﯾﯽ، ﺣﻤﺎﯾﺖ ﻭ ﻫﺪﺍﯾﺖ ﺍﯾﺪﻩ ﻫﺎﯼ ﻧﻮﺁﻭﺭﺍﻧﻪ ﺩﺍﻧﺸﺠﻮﯾﺎﻥ ﻭ ﻣﺪﯾﺮﯾﺖ ﻭ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪﺭﯾﺰﯼ ﺗﺤﻘﯿﻘﺎﺕ ﺩﺍﻧﺸﺠﻮﯾﯽ ﻫﺪﻓﻤﻨﺪ ﻭ ﮐﺎﺭﺑﺮﺩﯼ، ﻓﺮﺍﺧﻮﺍﻥ ﻃﺮﺡ ﻫﺎﯼ ﺗﺤﻘﯿﻘﺎﺗﯽ ﻭ ﻓﻨﺎﻭﺭﺍﻧﻪ ﺩﺍﻧﺸﺠﻮﯾﯽ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻓﺼﻞ ﺑﻬﺎﺭ ﻭ ﺗﺎﺑﺴﺘﺎﻥ، ﺍﺑﻼﻍ ﻣﯽ ﻧﻤﺎﯾﺪ. به زودی فراخوان با جزییات جهت اطلاع دانشجویان از شرایط  کسب طرح پژوهشی، اطلاع رسانسی خواهد شد.

-برنامه ریزی جهت دو دوره مجازی در خرداد و تیر توسط انجمن علمی آموزش زبان انگلیسی  و حمایت باشگاه پژوهشگران واحد. (دوره مزبور برای عموم آزاد است و تمام دانشجویان زبان های مختلف خارجه می توانند شرکت کنند)

تشویق چاپ کتاب، شرکت در کنفرانس های داخلی برای دانشجویان کارشناسی، تسهیلات اختصاص بودجه طرح پژوهشی، برگزاری مسابقات، تاسیس تیم های تخصصی و پایه جهت حمایت و اعزام به مسابقات،  تشویق مقالات مازاد طرح های پژوهش به نام دانشجو و کسب امتیاز و ارتقا در رتبه بندی باشگاه، حمایت پژوهشگرهای برتر، برگزاری دوره های تخصصی، برگزاری بازدید های علمی و جهادی، حمایت انجمن های علمی ، برگزاری سمینار و حمایت جهت استفاده از مراکز تفریحی و فرهنگی و سربازی بر اساس تفاهم نامه های منعقده باشگاه در حال حاضر و آینده  از دیگر تسهیلات باشگاه برای دانشجویان می باشد

دانشجویان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند با شماره رئیس  باشگاه  ۰۹۰۱۱۵۲۹۷۳۴  (و عدم مراجعه حضوری دانشجویان با توجه به شیوع بیماری کرونا) تماس حاصل فرمایند