اطلاعیه مهم معاونت پژوهش و فناوری جهت تجلیل از پژوهشگران برتر در هفته پژوهش

۱۸ آذر ۱۳۹۹ | ۰۹:۲۷ کد : ۵۳۹۵

به اطلاع اساتید گرامی می رساند به منظور تجلیل از پژوهشگران برتر در هفته پژوهش، لطفاً مدارک و مستندات خود را بر اساس فایل پیوست حداکثر تا تاریخ ۰۹ /۰۹/ ۱۳۹۹ به معاونت پژوهشی ارسال نمایید.

در این راستا رعایت موارد زیر ضروری است:

1. فعالیتهای پژوهشی باید در ۵ سال منتهی به مهرماه ۹۹ انجام گرفته باشد.
  2. اعضای هیات علمی که در سه سال گذشته بعنوان پژوهشگر برتر انتخاب نگردیده اند در اولویت قرار دارند.
  3. چنانچه شخص متقاضی در سالهای اخیر بعنوان پژوهشگر برتر انتخاب گردیده، مستندات پژوهشی بعد از آن سال مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.
  4. پژوهشگر معرفی شده نباید در نشریات نامعتبر مقاله داشته باشد.
  5. در خصوص مستندات مربوط به مقالات چاپ شده در مجلات، صفحه اول مقاله و تصویر نمایه مقاله لازم است.
  6. در خصوص مستندات مربوط به مقالات ارایه شده در کنفرانسها، تصویر ارایه سخنرانی لازم است.
  7. در خصوص مستندات مربوط به کتابهای چاپ شده تصویر جلد و صفحه مربوط به مشخصات کتاب لازم است.
  8. در خصوص مستندات مربوط به ثبت اختراع، طرحهای پژوهشی، جوایز دریافت شده از جشنواره‌ها، سردبیری و عضویت در مجلات تنها تصویر تاییدیه کفایت می‌کند.
  9. مستندات تنها با آدرس وابستگی ( affiliation ) دانشگاه آزاد اسلامی مورد قبول می‌باشد و مستندات پژوهشی با آدرس دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب در اولویت بررسی قرار دارد.

همکاری مدیران گروههای آموزشی، رئیس اداره پژوهشی، معاون و رئیس دانشکده در خصوص پیگیری مستمر و تشویق و ترغیب اعضای هیات علمی و دانشجویان نسبت به تکمیل فرم‌های مربوطه و ارسال آن به معاونت پژوهش و فناوری واحد موجب مزید امتنان است.

کلید واژه ها: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب پژوهش پارک فناوری