حضور سرای نوآوری و فناوری‌های آموزشی واحد تهران غرب در نمایشگاه بین‌المللی «INOTEX»

۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۵:۴۳ کد : ۵۸۳۲
دهمین نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری "اینوتکس" ۲۸ الی ۳۱ اردیبهشت در پارک فناوری پردیس برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب، به نقل از روابط عمومی معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی؛ دهمین نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری « INOTEX » ۲۸ الی ۳۱ اردیبهشت در پارک فناوری پردیس – سالن شماره ۵ برگزار می شود.

در این نمایشگاه سرای نوآوری و فناوری های آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب نیز حضور خواهد داشت.

لازم به ذکر است سرای نوآوری و فناوری های آموزشی واحد تهران غرب دی ماه ۱۳۹۹ افتتاح شد و سود خالص این سرا در سال گذشته با وجود تنها سه ماه فعالیت ۱۵۰ میلیون ریال بوده که این رقم بنا به گفته دکتر حاجی پور رئیس سرای نوآوری و فناوری های آموزشی در سال ۱۴۰۰ به یک میلیارد ریال خواهد رسید.

کلید واژه ها: فناوری نوآوری فناوری سرای نوآوری فناوری فناوری آموزشی نوآوری سرای نوآوری نوآوری فناوری آموزشی سرای نوآوری فناوری آموزشی INOTEX نمایشگاه