مراسم تکریم و معارفه مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب برگزار شد.

۱۱ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۷:۳۳ کد : ۶۰۹۸

به گزارش روابط عمومی، مراسم تکریم و معارفه مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب با حضور دکتر داداندیش، رئیس واحد تهران غرب، مسئول بسیج دانشجویی ناحیه استان تهران، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و دیگر مسئولین واحد و اعضاء شورای فرهنگی روز چهارشنبه مورخ ۱۰ مردادماه ۱۴۰۰ در سالن پروین اعتصامی ساختمان ستادی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب برگزار شد.
در ابتدای جلسه پس از قرائت قرآن کریم، دکتر پروین داداندیش با تشکر و قدردانی از زحمات و فعالیت های عباسقلی پور سیاسی، مسئول پیشین بسیج دانشجویی، به نقش و جایگاه بسیج دانشجویی دردانشگاه اشاره کرد و گفت: بسیج دانشجویی چشم بیدار نظام جمهوری اسلامی ایران و حافظ ارزش های انقلابی و اسلامی ماست. بسیج همواره باید با صلابت در مواضع و اخلاق در راستای پیشبرد اهداف فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و … گام بردارد.
رئیس شورای فرهنگی واحد در ادامه ضمن تاکید بر حمایت های مجموعه دانشگاه از فعالیت های بسیج، برای حسین خسروی، مسئول جدید بسیج دانشجویی آرزوی موفقیت کرد.
در ادامه مفرد، مسئول بسیج دانشجویی ناحیه استان تهران با آرزوی موفقیت برای حسین خسروی از تلاش های پور سیاسی تقدیر و تشکر نمودند.
در پایان مراسم تکریم و معارفه، به رسم یادبود از طرف واحدتهران غرب و ناحیه بسیج دانشجویی هدایایی به پور سیاسی اهدا شد و حکم مسئولیت جدید بسیج دانشجویی از طرف مفرد، مسئول ناحیه بسیج دانشجویی به حسین خسروی داده شد.

کلید واژه ها: مسئول بسیج دانشجویی مسئول بسیج دانشجویی واحد تهران واحد تهران غرب