روابط عمومی واحدتهران غرب خبرداد:

مراسم تقدیر از دانشجویان مسیحی برگزیده استان تهران برگزار شد/جانسون تومه دانشجوی مسیحی برگزیده استانی شد

۲۶ آذر ۱۴۰۰ | ۰۹:۰۳ کد : ۶۵۹۴

به گزارش روابط عمومی واحد تهران غرب روز پنجشنبه در آستانه سال نوی میلادی ۲۰۲۲ و بیست و پنجم آذر ماه روز پژوهش از دانشجویان مسیحی برگزیده دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران تقدیر شد.

مراسم تقدیر از دانشجویان مسیحی برگزیده دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران با حضور دکتر آقامیری، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و واحد تهران مرکزی، دکتر پروین داداندیش، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب، روسای واحدهای دانشگاهی استان تهران، اسقف های اعظم کلیساهای بزرگ تهران، شخصیت های برجسته علمی و دانشجویان مسیحی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران در سوهانک برگزار شد.

براساس این گزارش دانشجوی مسیحی واحد تهران غرب، جانسون تومه، دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد رشته مطالعات فرهنگی و رسانه دانشکده علوم انسانی به عنوان دانشجوی برگزیده استان تهران معرفی و از ایشان تقدیر شد.

جانسون تومه لوح تقدیر دانشجوی برگزیده استان تهران را از دکتر آقا میری، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و دکتر داداندیش رئیس واحد تهران غرب دریافت نمود.

کلید واژه ها: استان تهران آزاد اسلامی استان تهران تهران غرب استان دانشگاه آزاد اسلامی استان سال 2022 پروین داداندیش سید محمود آقامیری واحد تهران غرب