متن تبریک رییس واحد به مناسبت ارتقای واحد به سطح ویژه

۲۳ تیر ۱۳۹۷ | ۰۹:۳۶ کد : ۲۸۸۷

من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق

دانشجویان، اساتید، کارکنان و همکاران گرامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب

ضمن تبریک ارتقاء دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب و قرار گرفتن این واحد دانشگاهی همسطح واحدهای مستقر در تهران بزرگ در سطح ویژه بر خود لازم می دانم از تلاشهای صادقانه اساتید و مسئولین محترم واحد بالاخص معاونین، روسای دانشکده ها و پرسنل خدوم تشکر و قدردانی نمایم

بی شک رشد و توسعه واحد مدیون تلاش مسئولانه تک تک عزیزان از بدو تاسیس واحد بالاخص در چهار سال گذشته می باشد که اکنون به بار نشسته است.

مساعی خالصانه و صادقانه شما عزیزان آینه وظیفه شناسی و پژواک دانائی و تعهد است. نتیجه بذر و تلاش و کوشش شما، درخت امیدی است که به بار نشسته و نوید بخش آینده ای روشن در رشد و توسعه واحد می باشد. نیل به آرزوهای بزرگ، نیازمند فکر روشن، عزم راسخ، انگیزه متعالی، اخلاص، تلاش مستمر و خستگی ناپذیر، برنامه ریزی و قانونگرایی می باشد. امیدوارم این واحد دانشگاهی همچنان در راستای دانشگاه اثرگذار در ساختار جدید حرکت نماید.

سلامت، سعادت و توفیق بیش از پیش در زندگی و خدمت به میهن عزیز و نظام مقدس جمهوری اسلامی را برای شما عزیزان، آرزومندم.

و من الله التوفیق

پروین داداندیش

۹۷/۰۴/۲۳

کلید واژه ها: دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب واحد تهران غرب پروین داداندیش