فراخوان دوره های علمی آموزشی مرکز آموزش های آزاد واحد تهران غرب

شرکت برای عموم آزاد است
۲۶ تیر ۱۳۹۹ | ۲۲:۱۵ کد : ۴۸۲۱

به اطلاع می رساند، مرکز آموزشهای آزاد واحد تهران غرب  در نظر دارد با هدف ارتقاء توان علمی و پژوهشی کارکنان و دانشجویان، اقدام به برگزاری دوره های آموزشی با هدف کشف مهارت ها و استعدادهای نهفته ، گامی به سوی موفقیت با تغییر و تحول درون و کسب مهارت فعالیتهای پرسود در بورس و بازار سرمایه نماید.

در این دوره دو نکته حائز اهمیت می باشد. برای اعضای انجمن های علمی و باشگاه تا تاریخ خاصی تخفیف گذاشته شده. همچنین  در قسمتی کد معرف گذاشته شده که شما  با معرفی کد خودتان به نفر بعدی تخفیف می گیرید و در صورت معرفی بعدی، تخفیف پلکانی بیشتر شامل شما خواهد شد.

کد معرف؛ کد رهگیری خودتان پس از ثبت نام

*کد معرف همچنین می تواند شماره ۸ رقمی باشد که  پس از ثبت دوستان، به شماره زیر پوستر اعلام شود.

در صورت مشکل در واریز  شهریه با شماره تلفن پوسترها تماس بگیرید.*

تخفیف برای دانشجویان و کارمندان واحد تهران غرب تا ۱۵ درصد، برای اعضای باشگاه و انجمن ها ۲۵ درصد  تا یک مرداد( و بعد از ثبت نام بدون تخفیف)

دوره  آموزش آنلاین حسابداری ویژه بازار کار تخفیف ندارد. با کد معرف تخفیف های خیلی ویژه بگیرید.

علاقمندان میتوانند جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به لینکهای زیر مراجعه نمایید.

دوره زنان و مهارت های ارتباطی

ثبت نام دوره زنان و مهارت های ارتباطی

دوره معامله گری مقدماتی و متوسط بورس

ثبت نام دوره معامله گری مقدماتی و متوسط بورس