اولین جلسه کمیته کمک مومنانه در واحد تهران غرب برگزار شد.

۲۹ مرداد ۱۳۹۹ | ۲۳:۲۱ کد : ۴۹۲۶

به گزارش روابط عمومی واحد، اولین جلسه کمیته کمک مومنانه با هدف همدلی و کمک رسانی به اقشار نیازمند و مستحق در راستای بیانات ارزشمند مقام معظم رهبری مبنی بر تداوم این امر خداپسندانه و اجرای مرحله دوم رزمایش کمک مومنانه در ایام محرم با حضور اعضای کمیته در واحد تهران غرب برگزار شد.

در این جلسه بحث و تبادل نظر در خصوص نحوه برگزاری این رزمایش بزرگ، منابع مالی، نحوه اطلاع رسانی و مشارکت دانشگاهیان صورت پذیرفت.

شایان ذکر است، پروین داداندیش، رئیس واحد، پیشگر، معاون دانشجویی و فرهنگی، حجت الاسلام والمسلمین محمدی، نماینده نهاد مقام معظم رهبری، حیدری، معاون اداری و مالی، یعقوبی، مدیر کل حراست، صادقی گلرودباری، مسئول بسیج اساتید، مهمان کاظمی، مدیر فرهنگی و اجتماعی، علی عباسقلی پور سیاسی، مسئول بسیج دانشجویی، آرین مشیری، دبیر تشکل انجمن اسلامی از اعضای حاضر در جلسه بودند.

کلید واژه ها: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب کمک مومنانه داداندیش