داداندیش: سرای نوآوری واحد تهران غرب با هدف کاربردی کردن تبدیل علم به ثروت است

۱۱ تیر ۱۳۹۹ | ۱۱:۱۳ کد : ۵۰۰۳

در اولین نشست تخصصی ارزیابی استارتاپ ها جهت استقرار در سرای نوآوری که ۱۱ تیر در واحد تهران غرب برگزار شد، دکتر داداندیش اظهار داشت: سرای نوآوری دانشگاه آزاد مسیر جدیدی است، ما کار جدیدی را تجربه می‌کنیم و استارتاپهایی در سرای نوآوری مستقر خواهند شد که در مسیر رشد باشند. ما قوی در این حوزه وارد شده‌ایم و با توجه به محوریت فعالیت سرای نوآوری تهران غرب که آموزش‌های فناورانه است کار سختی پیش رو داریم. اگر به شکست بخوریم، کل دانشگاه آزاد با شکست مواجه می‌شود، باید کمک کنیم تا در این راستا گام‌های مثبتی برداریم تا مسیر متفاوت برای جامعه دانشگاهی رقم بزنیم.
داداندیش افزود: سرای نوآوری واحد تهران غرب با هدف کاربردی کردن تبدیل علم به ثروت، ضمن حمایت و پشتیبانی، خدمات متنوع و گوناگون را به محققان و پژوهشگران ارائه خواهد داد.

کلید واژه ها: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب سرای نوآری پروین داداندیش استارتاپ