داداندیش: با تاسیس سرای نوآوری در آینده نزدیک، شاهد این خواهیم بود که هر روز بتوانیم دراین سرای علمی استارت آپ با موضوعات مختلف برگزار نماییم و با این کار کسب و کار نوین را رونق دهیم

۲۸ فروردین ۱۳۹۹ | ۱۰:۴۵ کد : ۵۱۶۹

در پنجمین رویداد آموزشی و تجربی ایده تا عمل با محوریت فناوری‌های مالی، فین تک در حسابداری که ۲۸ فروردین ۱۳۹۸ در واحد تهران غرب برگزار شد، خانم دکتر داداندیش رئیس واحد، ضمن خیر مقدم به مدعوین و تبریک اعیاد شعبانیه، هدف از برگزاری استارتاپ را انگیزه بخشیدن به جوانان و دانشجویان دانست وی ضمن اعلام حمایت از ایده‌های برتر اظهار داشت: شناسایی، پرورش و حمایت ایده‌های خلاق و نوآور با بهره گیری از اساتید کارآفرین و صاحبان شرکتها در بستر کسب و کار قرار می‌گیرند و این آمادگی برای شرکت کنندگان ایجاد می‌شود تا استعدادهای خود را نمایان کنند.

وی افزود: هدف من و همکارانم در این چند سال مشارکت حداکثری اساتید و دانشجویان در تمامی فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی و علمی بوده است و وجود این تعداد از اساتید و دانشجو در استار تاپ نشان از موقعیت این اهداف بوده است.

رئیس واحد به اهمیت استارت آپ اشاره و بیان کرد: هدف از برگزاری این برنامه‌ها، آشنا کردن دانشجویان با حوزه‌های کسب و کار جدید است و با دعوت از ایده پردازان و کارآفرینان موفق در پی آن هستیم که راه را برای شما دانشجویان هموار نماییم.

وی افزود: با تاسیس سرای نوآوری در آینده نزدیک، شاهد این خواهیم بود که هر روز بتوانیم دراین سرای علمی استارت آپ با موضوعات مختلف برگزار نماییم و با این کار کسب و کار نوین را رونق دهیم.

در پایان داداندیش جشن اصلی را انتخاب مسیر درست زندگی، پیدا کردن کسب و کار و آینده خوب برای دانشجویان دانست.

کلید واژه ها: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب داداندیش پنجمین رویداد ایده تا عمل دانشجویان سرای علمی استارتاپ