دعوت دکتر داداندیش جهت شرکت در انتخابات/ ما همه اثر گذاریم

۲۷ خرداد ۱۴۰۰ | ۲۰:۵۰ کد : ۵۹۰۳

به گزارش روابط عمومی واحد تهران غرب، دکتر پروین داداندیش، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب در پیامی دانشجویان، اساتید و کارکنان را به مشارکت در انتخابات دعوت کردند.

متن پیام به شرح ذیل می باشد:

اساتید، دانشجویان و همکاران گرامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب

سلام علیکم

برخود لازم می دانم از همگی شما عزیزان دعوت کنم تا در انتخابات روز جمعه ۲۸ خردادماه ۱۴۰۰ شرکت کنید.
تجربه ثابت کرده همواره مردم با مشارکت و حضور آگاهانه بهتر تصمیم می گیرند و تاثیر گذار هستند. اکنون نیز با حضور در این انتخابات، فارغ از کلیه سلایق، جناح ها، طرفداری ها و رقابت‌های انتخاباتی، ما می توانیم وحدت ملی (پاشنه آشیل جمهوری اسلامی) را تقویت کنیم و باور توانستن و امید به آینده را به نمایش بگذاریم.
امیدوارم باز هم در کنار هم به پای صندوقهای رای برویم و در سرنوشت خود و آینده کشور عزیزمان موثرتر باشیم.

پروین داداندیش
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب

کلید واژه ها: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب انتخابات ریاست جمهوری داداندیش پروین داداندیش