آیین تکریم و معارفه اعضای انجمن علمی دانشجویی گردشگری و هتلداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب

۲۴ آبان ۱۴۰۰ | ۱۶:۰۲ کد : ۶۳۹۸

به گزارش روابط عمومی واحد تهران غرب؛ مراسم تودیع و معارفه اعضای انجمن علمی دانشجویی گردشگری و هتلداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب، به همت مهندس مهری، رییس باشگاه پژوهشگران این واحد دانشگاهی در روز دوشنبه مورخ ۱۷ آبان ماه در سالن دفاع دانشکده برگزار شد. بر اساس این گزارش در این مراسم، ضمن تشریح مجموعه فعالیت های صورت گرفته از آغاز تاسیس انجمن تا کنون و مقام های کسب شده. از اعضای سابق این انجمن به پاس کسب مقام اول در بین کل انجمن های علمی دانشگاه آزاد اسلامی در رتبه بندی زمستان ۹۹ با اهدای لوح سپاس تقدیر شد.

این گزارش گزارش حاکیست در ادامه این مراسم اعضای سابق تجربیات یک ساله خود را با اعضای جدید به اشتراک گذاشتند و در ادامه جلسه فرم شماره ۱۷ برای تنظیم برنامه های آتی انجمن با اعضای جدید مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

گفتنی است در بخش پایانی این مراسم، برگزاری یک مسابقه ملی، جشن فارغ التحصیلان، آماده سازی کلیپ برای دروس عملی رشته های گردشگری و هتلداری، برنامه ریزی برای تهیه و تنظیم نشریه علمی آگاه، از مهمترین برنامه های پیش روی این انجمن معرفی شد. ‌‌‌‌‌‌‌

کلید واژه ها: انجمن علمی اعضای مراسم گزارش برنامه واحد تهران واحد تهران غرب