دکتر حسن زمانی عضو هیأت علمی واحد، به عنوان مشاور ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب در امور شاهد و ایثارگران منصوب شد.

۳۱ تیر ۱۳۹۹ | ۱۲:۴۱ کد : ۴۸۳۳

به گزارش روابط عمومی واحد، طی حکمی از سوی پروین داداندیش رئیس واحد، حسن زمانی عضو هیأت علمی واحد، به عنوان مشاور ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب در امور شاهد و ایثارگران منصوب شد.

در این حکم آمده است:

نظر به تعهد، تخصص و تجربیات و با عنایت به سوابق ارزشمند ایثارگری جنابعالی به موجب این حکم به عنوان مشاور ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب در امور شاهد و ایثارگران منصوب می شوید.

انتظار می رود با استفاده از کلیه ظرفیت های قانونی، حداکثر توان خود را صرف تکریم و ارایه خدمات مستمر و با کیفیت به خانواده های معظم شهدا و ایثارگران نمایید.

توفیق روزافزون جنابعالی را در خدمت خالصانه به خانواده های معظم شهدا و ایثارگران از خداوند متعال مسئلت می نمایم.

دکتر پروین داداندیش

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب