تقدیر از دانشجوی نمونه دانشگاه آزاد اسلامی تهران غرب

۱۰ مرداد ۱۳۹۹ | ۰۰:۴۵ کد : ۴۸۴۶

در نشست شورای باشگاه پژوهشگران جوان واحد تهران غرب از دانشجوی نمونه این واحد با اهدای هدیه و لوح تقدیر، قدردانی شد.

به گزارش روابط عمومی واحد، در نشست شورای باشگاه پژوهشگران جوان واحد تهران غرب، با حضور داداندیش رئیس واحد، پیشگر معاونت دانشجویی- فرهنگی، رحیمی معاون پژوهش و فناوری، مهری، رئیس باشگاه پژوهشگران جوان، از نرگس آزادوار به عنوان دانشجوی نمونه کشور و دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب با اهدای هدیه و لوح تقدیر، قدردانی شد.

در بیست و هشتمین جشنواره دانشجویی نمونه کشوری، دانشگاه آزاد اسلامی نیز برای اولین بار دانشجویان خود را به این جشنواره معرفی کرد که نرگس آزاد وار از واحد دانشگاه آزاد تهران غرب در رشته مهندسی عمران گرایش سازه، به عنوان دانشجوی نمونه کشوری سال ۹۹ انتخاب شد.

گفتنی است نرگس آزادوار یکی از دانشجویان نمونه دانشگاه آزاد اسلامی تهران غرب است که درحال حاضر در رشته مهندسی عمران مقطع دکتری تخصصی مشغول تحصیل است. او مقطع کارشناسی‌ارشد خود را از دانشگاه علم و فرهنگ و لیسانس را در دانشگاه نوشیروانی بابل اخذ کرده است. وی دارای
۹ طرح پژوهشی، سه عنوان کتاب و همچنین مقالات دیگری را در کارنامه علمی و پژوهشی خود دارد.

کلید واژه ها: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب باشگاه پژوهشگران جوان تقدیر داداندیش جشنواره دانشجویی نمونه کشوری