اولین وبینار هفته پژوهش توسط انجمن علمی دانشجویی گردشگری و هتلداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب برگزار شد

۲۳ آذر ۱۳۹۹ | ۱۴:۲۹ کد : ۵۴۱۱

به گزارش روابط عمومی واحد، به مناسبت فرا رسیدن هفته پژوهش، اولین وبینار با موضوع مقاله نویسی علمی توسط انجمن علمی دانشجویی گردشگری و هتلداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب با بیش از ۹۰ نفر شرکت کننده به صورت مجازی برگزار شد.

این وبینار با همکاری معاونت پژوهش و فناوری و باشگاه پژوهشگران و انجمن علمی دانشجویی گردشگری و هتلداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب، با محوریت آشنایی و آموزش مقاله نویسی و نحوه نگارش مقاله‌های علمی توسط خانم دکتر مانا خوشکام عضو هیأت علمی دانشگاه و مدرس دوره‌های کاربردی و پژوهشی درتاریخ ۲۱ آذر ۱۳۹۹ و به مدت ۳ ساعت با شرکت دانشجویان رشته گردشگری و هتلداری دانشگاه علامه طباطبایی تهران. شیراز و… برگزار شد.

کلید واژه ها: وبینار دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب مقاله نویسی باشگاه پژوهشگران