به مناسبت هفته پژوهش:

دو وبینار توسط انجمن‌های علمی دانشجویی حسابداری و کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب به صورت مجازی برگزار شد

۲۴ آذر ۱۳۹۹ | ۱۲:۵۸ کد : ۵۴۱۳

بمناسبت هفته پژوهش و به همت معاونت پژوهش و فناری و باشگاه پژوهشگران تهران غرب دو وبینار توسط انجمن‌های علمی دانشجویی حسابداری و کامپیوتر واحد به صورت مجازی برگزار شد.

اولین وبینار مجازی گروه حسابداری با عنوان "وبینار تخصصی استانداردهای نوین حسابداری ایران، «استاندارد ۳۴، ۳۶ و ۳۷" با شرکت ۵۸ نفر از دانشجویان رشته حسابداری توسط خانم دکتر زارعی فر عضو هیأت علمی واحد و استاد وبینار مذکور آغاز شد.

وی پس از تبریک هفته پژوهش، برنامه دوهفته ی پژوهش در گروه حسابداری را برای دانشجویان تشریح کرد سپس آقای ملارضی دانش آموخته ممتاز از گروه حسابداری واحد و مدرس وبینار، به بیان نکات مهم و کلیدی درباره موضوع پرداخت.

وبینار دوم توسط انجمن علمی کامپیوتر با موضوع بینایی ماشین و پردازش تصویر، توسط دکتر بابایی عضو هیأت علمی واحد تدریس شد که با استقبال خوب دانشجویان همراه بود.

در این وبینار مقرر شد کارگاه‌های تخصصی مجازی نیز توسط انجمن کامپیوتر برگزار شود.

کلید واژه ها: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب باشگاه پژوهشگران جوان هفته پژوهش مسابقه ملی وبینار تخصصی