اختتامیه جایزه ملی جوان نوآور ماندگار، نشان شهید موسوی برگزار می شود.

۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۷:۱۷ کد : ۵۸۲۶
جوانان باید شانه‌های خود را به زیر بار مسئولیت بدهند و از تجربه ها و عبرتهای گذشته بهره گیرند و با نگاه و روحیه انقلابی و عمل جهادی را به کار ببندند و ایران اسلامی عزیز را با الگوی کامل نظام پیشرفته اسلامی بسازند. مقام معظم رهبری مدظله¬العالی (برگرفته از بیانیه گام دوم انقلاب)

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب؛ اختتامیه جایزه ملی جوان نوآور ماندگار، نشان شهید موسوی با حضور مسئولین لشگری و کشوری روز دوشنبه ۲۷ اردیبهشت ماه از ساعت ۱۰ صبح با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی بصورت حضوری و مجازی برگزار می شود.
این مراسم از طریق درگاههای ذیل بصورت زنده پخش خواهد شد.
اینستاگرام:
www.instagram.com/iautehran.official

www.instagram.com/javanprize
آپارات:
www.aparat.com/javanprize

گفتنی است جایزه ملی جوان نوآور ماندگار، همسو با بیانات مقام معظم رهبری در نخستین سال برگزاری خود مزین به نام و نشان شهید سید مصطفی موسوی، جوان ترین شهید مدافع حرم و دانشجوی رشته مهندسی مکانیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب بوده است که توسط دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب و موسسه فرهنگی هنری مطالعات جامع رستا برگزار گردیده است.

کلید واژه ها: دانشگاه دانشگاه آزاد دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزاد اسلامی آزاد اسلامی واحد آزاد اسلامی واحد تهران واحد تهران غرب