دکتر داداندیش در نشست با فرزند شهید اندرزگو اعلام کرد:

آرامش و امنیت امروز ما، مدیون آگاهی و مرهون رشادت شهدای گرانقدراست

۰۹ شهریور ۱۴۰۰ | ۲۱:۰۱ کد : ۶۰۸۴

به گزارش روابط عمومی واحد تهران غرب؛ به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و با همکاری معاونت فرهنگی و دانشجویی این واحد دانشگاهی، درسالگرد شهادت شهید والامقام سید علی اندرزگو، نشست صمیمانه ای با فرزند آن شهید گرانقدر، با حضور دکتر پروین داداندیش رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب، اعضای هیئت رئیسه، مدیران و کارکنان این واحد دانشگاهی، در روز سه شنبه مورخ ۹ شهریور ماه ۱۴۰۰، به صورت مجازی و در قالب وبینار برگزار شد.

این گزارش حاکیست، دکتر قوامی خطیب مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در واحد تهران غرب در بخشی از سخنان خود ضمن خیر مقدم به فرزند آن شهید والامقام، عزت و سربلندی ایران اسلامی را مرهون خون شهدا، ازخودگذشتگی ایثارگران و رزم مجاهدانه رزمندگان دانست.

دکتر داداندیش نیز در این نشست، حضور فرزند شهید اندرزگو را به این واحد دانشگاهی منشأ خیرات و مبرات دانست و افزود: آرامش و امنیت امروز ما، مدیون آگاهی و مرهون رشادت شهدای گرانقدری است که هزینه گرانبهایی را برای این کشور و مردم خود پرداختند و همراهی، صبر و پایداری خانواده شهدا در حصول این دستاوردهای ارزشمند، نقشی بی بدیل داشته است.

بر اساس این گزارش، فرزند شهید اندرزگو نیز در این مراسم ضمن تشکر از رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب و دست اندرکاران برگزاری این نشست صمیمی، به بیان ناگفته هایی از آن شهید بزرگوار برای حاضرین و افرادی که از طریق وبینار در جلسه حضور داشتند پرداخت و به سوالات حاضرین در خصوص ابعاد مختلف شخصیت شهید پاسخ گفت.
گفتنی است در پایان این مراسم، لوح یادبودی از طرف دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب به فرزند شهید اهداء شد.

کلید واژه ها: فرزند شهید واحد تهران غرب تهران غرب دانشگاه